In Spanje gestart
Door: Cees
Blijf op de hoogte en volg Cees
03 Juni 2008 | Spanje, Madrid
Het landschap en de mensen zijn vriendelijk maar zo anders als Frankrijk. Men heeft hier bewondering voor onze prestatie, ondertussen voor mij meer dan 1600 km, maar het voelt niet zo. Het weer is slecht, maar ook dat voelen we niet meer. We weten dat het af en toe anders kan zijn. Die momenten zijn zo in ons geheugen gegrifd, dat we niet beter weten. De starters klagen steen en been, wij draaien onze hand niet om voor 20 km klimmen. We genieten massaal van kerkbezoeken, dorpsgezichten bestuderen, winkelen, lekker zitten op terrasjes etc. We loopen nauwelijks en leggen toch 20 of meer km per dag af. Ik weet, ik ga Santiago niet halen, maar lig er niet wakker van. Ik wil leven en genieten en ben de laatste drie weken ingegaan. Het ga u allen goed, en komende week laat ik weer iets horen van me
Peregrino Cornelious
PS: In spanje is het leven van 8:30 tot 13:00 uur en van 16:00 uur tot 20:00 uur, daarna eten en slapen. Heel raar, maak je niet mee in de recreatiegebieden
03 Juni 2008 - 20:10
Roel En Yolande:
Effe weer een berichtje van het NLP-kamp. Cees we vinden je een echte kanjer. En.. Santiago was toch niet het doel? We hopen dat deze reis je brengt waar je hem voor gestart bent. Liefs van ons tweeën -
04 Juni 2008 - 18:14
Camiel:
Hoi Cees ik hoorde van de week pas dat jij weg was anders had ik je al veel eerder succes gewenst natuurlijk.
Veel veilige kilometers en geniet van wat je ziet en mee maakt.
Groetjes Camiel