Eerste dagen - Reisverslag uit Lalobbe, Frankrijk van Cees Berkelmans - WaarBenJij.nu Eerste dagen - Reisverslag uit Lalobbe, Frankrijk van Cees Berkelmans - WaarBenJij.nu

Eerste dagen

Door: Cees

Blijf op de hoogte en volg Cees

23 Maart 2008 | Frankrijk, Lalobbe

Veel mensen hebben er een vermogen voor over voor de hoeveelheid sneeuw en hagel die ik heb gehad. Wat is dat afzien. Als een hollandsche auto achterop had gereden en gevraagd of ik mee wou, had ik ja gezegd. Ook slaapgelegenheid zoeken valt niet mee. Fransen zijn heel behulpzaam met het doorsturen naar een ander dorp [5-10 km verder]. Vandaag schijnt de zon over de bevroren plassen. Ik kan genieten van de vogeltjes, wilde narcissen en petunia's. Verharde wegen zijn redelijk onbekend, tractorpulling is net geweest waar ik wil lopen. Kortom uitdagingen te over

Tot horens de reizende pelgrim

• 23 Maart 2008 - 13:07

Elly En Frank:

Hoi Cees,
    Nu dan toch echt vertrokken en het weer werkt niet echt mee. Mooi om te lezen dat je toch kunt genieten van bloempjes en vogeltjes, dat is al heel wat.
    Je weet het, op zoek gaan naar jezelf betekent ook jezelf tegenkomen, maar daar is waarschijnlijk meer voor nodig dan een paar sneeuwbuien.
    Veel succes verder, blijf genieten van de kleine dingen, we blijven je volgen.

Elly en Frank

• 23 Maart 2008 - 13:26

Hettie&Bas:

Hoi Cees,

Dat je sneeuw gehad hebt, hebben we gezien op de neerslagradar. Een score van 90 mm in 24 hr zat er bij. Nu zal dat niet allemaal als sneeuw gevallen zijn, maar als alleen al de helft als wit goedje gevallen is heb je meer aan badmintonrackets onder je voeten dan aan bergwandelschoenen. Een beetje een cliché, maar het wordt beter! Wat is er mooier dan een zonovergoten dageraad over besneeuwde landschappen? Veel succes!

groeten Hettie, Bas & kids.

• 23 Maart 2008 - 18:55

Wil En Esther :

Hoorde dat je tijdens de sneeuwbuien wel regelmatig je bril moet poetsen Cees, anders loop je meer kilometers dan noodzakelijk is en schiet het natuurlijk helemaal niet op. Enne.......... met jouw charmes moet het toch geen probleem zijn die Fransen om je vinger te winden als het gaat om het zoeken van een slaapstekkie voor de nacht??? Kom op zeg!!! Makkie.
    Liefs, Wil, Esther, Jelle, Timo en Merle

• 25 Maart 2008 - 09:03

Carla Peeten:

Hoi Cees,
    veel aan je gedacht deze dagen. Sneeuw, regen, hagel en dat allemaal op jouw koppie. Heb stiekem wel gedacht dat terwijl wij ons hier zorgen maken, jij je misschien ergens lachend en al keuvelend een dagje bij iemands open haardje zit te warmen, wachtend tot het weer wat beter is .... (-;. En natuurlijk is dat ook goed.
    De lente is echt op komst hoor, dit zijn gewoon de laatste restjes winter die er nog uit moeten komen. Zul jij eens zien hoe heerlijk het over een weekje gaat worden. Zoek een bankje op zodra de zon gaat schijnen en laat die vitaminen D maar lekker op je inwerken. Geniet ervan Cees!
    Carla

• 25 Maart 2008 - 12:21

Erik, Paula:

Knap dat je met dit weer doorzet.
    Je geniet ook. Als de momenten van genieten maar meer worden, dan de baalmomenten dan gaat het steeds beter.
    Net gehoord op de radio, volgende week 15 graden en hoger.
    Veel succes, groetjes Erik, Paula, Ton en Mark

Cees

Ik ben op weg naar mezelf. Via de route Namur (Be), Vézélay (Fr), Saint Jean Pied de Port, loop ik richting Santiago de Compostela. Vertrekdatum is 20 maart. Uiterlijke terugkomst is laatste week van juni. Het einddoel is niet Santiago maar mezelf leren kennen. Zoeken naar antwoorden wat en hoe ik nu verder wil. Zal tegelijk de tijd gebruiken om te genieten van alles wat ik zie en iedereen die ik tegenkom. Dijkzeul zou het nooit geloofd hebben dat ik nog op deze manier na 35 jaar mijn Frans ga bijwerken.

Actief sinds 13 Maart 2008
Totaal aantal bezoekers 21963